?

אבקת חלבון אורז

ערך חלבוני גבוה ומקור מצוין לחומצות אמינו. 
דל בשומן, סוכרים ופחמימות וללא כולסטרול.
מקור תזונתי אידאלי לספורטאים ובפרט לאנשים המתקשים בצריכת סוגים אחרים של חלבון.
בטעם וניל.
 

פרופיל אופייני של חומצות אמינו למנת הגשה (2 כפות= 15 גרם):
חומצת אמינו כמות
ל-איזולאוצין 432 מ"ג
ל-לאוצין 917 מ"ג
ל-ליזין 385 מ"ג
ל-מתיונין 288 מ"ג
ל-פניל- אלנין 578 מ"ג
ל-תראונין 390 מ"ג
ל-טריפטופן 116 מ"ג
ל-ולין 580 מ"ג
ל- היסטדין 243 מ"ג
ל-אלנין 617 מ"ג
ל-ארגינין 873 מ"ג
ל-חומצה אספרטית 889 מ"ג
ל-ציסטאין 184 מ"ג
ל-חומצה גלוטמית 1937 מ"ג
ל-גליצין 435 מ"ג
ל-פרולין 511 מ"ג
ל-סרין 534 מ"ג
ל-טירוזין 591 מ"ג

ערך תזונתי מנת הגשה (2 כפות = 15 גרם) 100 גרם 
אנרגיה (קלוריות) 58 390 
חלבון (גרם) 10.5 70
פחמימות (גרם) 2.4 15.7
מתוכן סיבים תזונתיים (גרם) 0.5 3.3
סך שומנים (גרם) 0.8 5.2
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) 0.1 1
חומצות שומן טראנס (גרם) 0.5> 0.5>
כולסטרול (מ"ג) 2.5> 2.5>
נתרן (מ"ג) 3 18


  

רכיבים: אבקת חלבון אורז, דקסטרוז, חומרי טעם וריח, מונע התגיישות (צורן דו חמצני).

מידע על אלרגנים: עלול להכיל סויה, חיטה- גלוטן, ביצים וחלב (יוצר בקו חלבי הוכשר לפרווה).


הוראות שימוש:  להעביר מנת הגשה (2 כפות = 15 גרם) של אבקה לכלי מתאים, להוסיף 250-300 מ"ל נוזלים (מיץ, מים), לבחוש היטב ולהגיש. 
לקבלת תוצאות טובות יותר עדיף להשתמש בשייקר או בלנדר. 

מינון מומלץ: עד פעמיים ביום.


תכולה: 600 גרם

כשר פרווה- בהשגחת הרבנות ראש העין

לתווית המוצר

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ